Promoties

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring in het fotograferen van promoties en oraties. Als een derde paranimf sta ik aan de zijde van de promovendus. Ik probeer een persoonlijke band te creëren die prettig is voor de promovendus. Mijn fotografie sluit daar bij aan, open direct geconcentreerd en vrolijk makend.

In de aanloop tot de ceremonie neem ik de promovendus mee naar het zweetkamertje waar een handtekening op de muur gezet kan worden. Daarna instructies van de Pedel, wachten,zenuwen en het publiek die de aula binnenstroomt. Het Lekenpraatje,corona,verdediging,handtekeningen van de commissie leden en uitreiking bul. Groepsportret op de trap,receptie, felicitaties en portretten met manuscript commissie,hoogleraren familie en vrienden. Na selectie bewerk ik de foto’s die op DVD worden geleverd.